Onze klanten

Onze klanten

Wie zijn onze klanten?

Wij richten ons voornamelijk op mensen die in een partnerrelatie zitten.
Koppels die …

 • … naar meer verbinding met elkaar op zoek zijn
 • … het gevoel hebben in de sleur van het dagelijkse leven vast te zitten
 • … te vaak vinden dat ze in een conflict terecht komen
 • … nog meer van elkaar willen leren genieten
 • … een voorbeeld willen zijn voor anderen
 • … in een prille relatie een goede start willen nemen.
 • … hun kinderen nieuwe waarden willen meegeven

 

 

 

Herken jij jezelf hierin?

“ Je hebt te weinig tijd voor jezelf ? Kortom, je wordt geleefd.”

Je bent het echt beu geen tijd en ruimte meer te hebben voor jezelf en voor wat jij wilt. Je wilt vooruit in je leven maar hebt het gevoel dat je meer tijd in je omgeving ( gezin, relatie, job, familie, vrienden, … ) moet steken dan je lief is. Je durft vaak geen “nee” te zeggen, of voor je eigen mening uit te komen. Je hebt angst voor commentaar of kritiek van anderen. Je maakt het eerst anderen naar de zin in de hoop hier waardering en erkenning uit te halen?

“ Je hebt last van spanning en stress!”

Je voelt je vaak prikkelbaar en emotioneel. Je komt vaker en vaker in conflicten terecht ondanks je goede bedoelingen. Soms barst je zelfs eens uit. Het is steeds moeilijker om je flexibel op te stellen.
Het evenwicht, de balans en de rust in je leven zijn al een tijdje zoek!

“ Je bent de dagelijkse sleur beu!”

Je hebt voor de buitenwereld ogenschijnlijk alles wat een mens zich maar kan wensen, Toch zit jij met een onvervuld gevoel. Het “Is dit alles? – syndroom” zeg maar!
Je hebt een goedbetaalde job, maar je vraagt je steeds vaker af: “ Is het dit nu wat ik tot mijn 65ste wil doen?” Je hebt het gevoel dat je vastzit.

De dagelijkse sleur weegt de laatste tijd zo zwaar. Je wil het anders, maar je weet niet hoe?

En je moddert maar wat aan.

“ Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan!”

Je werkt hard, je doet je best en toch kom je steeds weer in dezelfde problemen terecht. Je hebt het gevoel in cirkeltjes te draaien. Je ziet jezelf steeds weer opnieuw dezelfde “fouten” maken. Je weet dat het anders kan, maar op één of andere manier krijg je het maar niet voor mekaar om het anders te doen.

Je weet niet hoe met je probleem om te gaan of het op te lossen.

Het is soms zo’n chaos in je hoofd en je begrijpt soms jezelf niet meer!

“ Je blijft maar uitstellen!”

Jij weet dat er zaken in je leven zouden kunnen veranderen. Maar je komt er niet toe om dit effectief te doen!

Je zegt dingen tegen jezelf als:

 • Eerst nog deze cursus volgen en dan kan ik gaan voor die promotie.
 • Ik kan nog niet gaan sporten, want ik moet eerst vermageren.
 • Eerst nog dit klusje voor ik aan die belangrijke klus begin.
 • Morgen! zeg je dan, maar … morgen komt nooit!

“ Je voelt je moe en futloos!”

Het wordt je soms allemaal wat teveel. In je hoofd wil je wel, heb je allerlei plannen, ben je gemotiveerd, maar je energie laat het afweten. Je wil wel gaan sporten, maar je kan jezelf er niet toe brengen. Je wil je meer engageren in je job, maar je zit er eigenlijk door en voelt de nood aan vakantie Je slaapt slecht , je ligt vaak te piekeren in bed en je wordt ‘s morgens moe wakker. Kortom, je hebt geen fut meer.

“Je legt de lat te hoog voor jezelf!”

Als je iets doet moet het perfect zijn. En als je weet dat je het niet perfect kan afronden, dan begin je er zelfs niet aan. Je kan en mag niet mislukken. Je twijfelt zelfs wel eens dat anderen je niet goed genoeg gaan vinden. Of dat zij jou slecht gaan beoordelen. Of zelfs veroordelen. Je twijfelt aan jezelf en denkt dat je niet kan wat anderen kunnen.

“Je hebt zoveel capaciteiten, En toch zo weinig zelfvertrouwen!

Je voelt je onzeker over wat je doet, zegt of denkt. Je durft jezelf niet te laten horen in een (nieuwe) groep. Je hebt schrik om uitgelachen te worden en er niet bij te horen. Je schaamt je voor jezelf. Anderen zijn meestal slimmer, sneller, mooier, slanker, kortom beter dan jij. En dit terwijl jij zoveel prachtige kwaliteiten hebt. Alleen geloof je dat zelf niet!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Wat vinden onze klanten van onze aanpak ?


“Ik vond de begeleiding zo open en eerlijk dat ikzelf ook vanuit mezelf durfde te praten in de groep.” (Els S.)

“Deze training is op een zeer opbouwende en boeiende manier gegeven. Ilona en Wim vullen elkaar heel goed aan. Ik heb heel veel geleerd, hoe met mijn emoties om te gaan en hoe er tegenaan te kijken. Ik zal dit in de toekomst zeker gebruiken. Ik ben heel blij jullie te hebben leren kennen. En zal zeker in de toekomst nog van de partij zijn.” (Marleen M.)

Kris-7554

Wil jij je leven een nieuwe wending geven ?

Is het hoog tijd voor verandering ?

Wil jij een doorbraak creëeren ?

Wil je het echt anders ?

  

Je wilt je eigen leven in handen nemen in plaats van geleefd te worden.
Je wil gaan voor wat je echt wil. Je wil terug evenwicht en rust in je leven ervaren. Je wil je vooral terug energiek, vitaal en krachtig voelen! Zodat jij de stappen zet naar het leven van jouw dromen!

Je wilt begeleid worden op een professionele manier. Je wil praktische tips, tools en technieken om mee aan de slag te gaan. Wij werken op een eigentijdse en zeer ervaringsgerichte manier. Al de kennis en technieken die we aanbieden, hebben we zelf doorleefd.

Je wil zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw groeiproces. Wij wijzen je op een betrokken en zeer empathische manier de weg naar de oplossingen die in jou verborgen liggen! Hierbij zijn speelsheid, humor en creativiteit belangrijke troeven.

Wil jij meer weten over onze aanpak ? Klik dan hier op de deze knop.

AANPAK

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube