Lezingen en workshops

Lezingen en workshops

Depositphotos_22284795_s

Boost your energy.

In deze tijd, waarin alles altijd maar sneller en beter moet zijn, komt energie tekort steeds vaker voor. Ook bij zeer jonge mensen. Het is zelfs één van de belangrijkste oorzaken van ziekteverzuim. De combinatie van een stressvolle en veeleisende job, een druk gezinsleven en/of vriendenkring vormt voor velen een te grote uitdaging. De batterij valt plat… En wat dan?

Tijdens deze interactieve lezing en workshop geven we een duidelijk overzicht van wat energieverlies is en wat niet, wat het verschil is met depressie, hoe je energieverlies ontwikkelt en wat je kan doen om dit te voorkomen. We geven je belangrijke tips waarmee je direct aan de slag kan.  Je leert de alarmsignalen (h)erkennen van energieverlies en leren je een aantal tools en technieken om preventief mee te werken.

Geplande data Lezing:

Geen data beschikbaar.

Frustrated woman

De kracht van emoties

Velen onder ons voelen dagelijks de last van hun emoties en wat ze allemaal voelen. Dit gaat van woedeuitbarstingen tot stilzwijgend blokkeren, van huilbuien tot moeilijke momenten weglachen en/of jezelf opdringen tot jezelf wegcijferen. Als jij beperkend gedrag zou willen veranderen, dan is deze workshop iets voor jou.

Deze lezing of workshop zal ertoe leiden dat je meer inzicht krijgt in jouw emotionele reacties. In verschillende stappen leiden we je naar het ondekken van de kracht achter de emotie. Door in contact te komen met je gevoel, en de waarde die erachter schuilt te begrijpen, zal je ervaren hoe je op een ecologische manier kan omgaan met je emoties. Het gevolg is dat je je een strategie eigen maakt, die je langzaam kan integreren in je dagelijkse leven.

Geplande data:

Geen data beschikbaar.

3d stainless human social network and leadership

Familie- en systeemopstellingen

Opstellingswerk is een heel krachtige methode om onderliggende oorzaken bij problemen zichtbaar te maken. Deze techniek werkt het best in groepsverband. Na een kort systemisch intervieuw wordt er bepaald welke elementen belangrijk zijn om op te stellen. Deze elementen worden dan gekozen in de vorm van representanten en opgesteld, meestal door de klant zelf. Zo krijgen we feedback over de dynamieken die spelen binnen de probleemsituatie. Afhankelijk van de feedback wordt er dan gekeken naar een mogelijk nieuwe beweging die de klant kan maken om met het probleem om te gaan.  In onze lezingen gaan we dieper in op het ontstaan, de achtergrond, de werking, enz …  Er zal een kleine demo gegeven worden waardoor je een duidelijker beeld krijgt van hoe er gewerkt wordt.

Geplande data:

Geen data beschikbaar.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden.

Inschrijven

Ik wil op de hoogte gehouden worden.

Ik heb interesse

Ik wil op de hoogte gehouden worden

Ik heb interesse
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube