Over ons

Over ons

Wij zijn Wim Vandenbergh en Ilona Buyl.

 

Ilona is geboren en getogen in het kempische Tessenderlo wat al net in Limburg ligt.

Wim is geboren in Antwerpen en opgegroeid in Hoboken.

Wij hebben elkaar leren kennen in een opleidingscentrum voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.  Samen liepen we daar elk een aparte opleiding.   Tijdens de koffiepauze kruisten onze blikken elkaar en  was er opslag een heel bijzondere magie.  Een magie, die zich na het afronden van die dag, gezellig verderzette in de bar van het centrum.

Twee weken later zaten we tijdens een etentje, op Valentijn, bij elkaar aan tafel in een gezellig restaurant in Gent.  Zonder het beiden te beseffen waren we daar een basis aan het leggen voor een intens maar mooi traject dat ons tot op dit punt heeft gebracht.  Samen een bedrijf voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Kris-7482_2
Kris-7449_3

Hallo,

Mijn naam is Iona Buyl.  Ik heb mijn opleiding tot licenciate lichamelijke opvoeding gelopen op de vrije universiteit Brussel.  Van 2000 tot 2014 heb ik als leerkracht voor de klas gestaan in het stedelijk onderwijs te Antwerpen.

Wil je nog meer weten over mij, klik dan op onderstaande button.

Lees meer over Ilona
Kris-7713_3

Hey,

Mijn naam is Wim Vandenbergh.  Ik ben mezelf op latere leeftijd gaan bijscholen.  Dit heeft me heel wat inzichten verschaft over het leven.  Dit maakt dat ik vandaag op een goedlachse en eerlijke manier in het leven sta.

Wil je meer lezen over mij, klik dan op onderstaande button.

Lees meer over Wim

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube