Familie- en systeemopstellingen

Familie- en systeemopstellingen

Familie- en systeemopstellingen:

3d stainless human social network and leadership
Wat zijn opstellingen?

Opstellingswerk is een heel krachtige methode om onderliggende oorzaken bij problemen zichtbaar te maken. Deze techniek werkt het best in groepsverband. We hebben soms al heel wat persoonlijk werk verricht in het zoeken naar oplossingen voor een bepaald probleem.  Vaak krijgen we er maar geen vat op. Opstellingen kunnen dan een oplossing bieden.

Hoe werkt dit?

Met jouw vraag gaan we na een kort systemisch interview bepalen welke elementen belangrijk zijn om op te stellen. Deze elementen worden dan gekozen in de vorm van representanten. Deze worden opgesteld, meestal door de klant zelf. Op deze manier krijgen we feedback over de dynamieken die spelen binnen de probleemsituatie. Afhankelijk van de feedback wordt er dan gekeken naar een mogelijk nieuwe beweging die de klant kan helpen met het probleem om te gaan. De groep is belangrijk in de interactie en de ondersteuning van het hele proces.

Wanneer zijn opstellingen aangeraden?

Opstellingen kan je raadplegen voor allerhande situaties, bijvoorbeeld:

 • Inzicht krijgen in bepaalde problemen
 • Een nieuwe kijk op situaties te bekomen
 • Om moeilijke keuzes te maken
 • enz …

Het enige wat je nodig hebt, is een vraag.
Bijvoorbeeld rond:

 • Relaties
 • Werk
 • Familiekwesties
 • Ziektes
 • Sexualiteit
 • Lichamelijke kwalen
 • Ongemakken
 • Dromen
 • Geldzaken
 • Enz …

Wil je graag meer inzicht en een eerste stap in een nieuwe richting, dan bieden wij je een vierdelige opstellingsreeks aan.
Op vier zondagnamiddagen gaan we in groep van maximum 12 mensen met opstellingen aan de slag om inzicht te krijgen in jouw probleem.
Je engageert je voor vier namiddagen, waarbij je zeker bent van minstens 1 eigen opstelling.

 

Ik schrijf me in voor de opstellingenreeks

Schrijf hier in

Wat vinden onze klanten van onze aanpak ?


“Erg speciale ervaring. Dat je, als representant, de energie voelt van degene waarvoor je opgesteld staat heeft heel veel indruk op mij gemaakt.
Ik heb zelf ook een opstelling gevraagd i.v.m. een fysieke klacht en dat heeft mij een helder inzicht gegeven waarmee ik aan de slag kan. Ongelooflijk hoe je de dynamiek van de verschillende energiëen kunt waarnemen als observator.
De begeleiding van Wim en Ilona gaf me een veilig en rustig gevoel en het tikje humor van Wim maakte dat het niet te zwaar werd. Er kan gehuild en gelachen worden en er is respect voor iedereen. Je beseft alweer hoezeer alles met elkaar verbonden is.
Een aanrader!”
(Sonia M.)

Wil je eerst kennismaken?

Heb je interesse, maar ben je niet zeker of dit wel iets voor jou is, kom dan naar onze kennismakingsavond op 30 mei 2018 van 19u tot 22u. In deze sessie wordt er uitgelegd wat famillie- en systeemopstellingen zijn. Daarnaast kan je ook reeds proeven van een aantal onschuldige ervaringsgerichte oefeningen. Op die manier krijg je een zicht op wat je mag verwachten en hoe wij werken. De bijdrage voor deze avond is 15€ per deelnemer.

Ja, ik schrijf me in voor de kennismakingsavond

Schrijf hier in

Data:

Start van de reeks is op oktober 2018
concrete data worden nog meegedeeld.

Plaats:

Basisschool St. Jozef
Schoolstraat 1
9290 Overmere

Bijdrage voor deze reeks:

Voor deze vierdelige reeks betaal je slechts 100 €

Ja, ik schrijf me in voor de opstellingenreeks.

Schrijf hier in

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube