Vragen ? +32 9 278 39 15

We begeleiden dertigers en veertigers om stap voor stap los te komen uit de dagelijkse sleur!  We leren hen (door-)groeien naar een vervullend leven met meer rust en balans!

Hieronder lees je welke resultaten onze manier van werken jou opleveren:

slomoliquid-082112-10

WIJ BEGELEIDEN JE STAP VOOR STAP NAAR VOLGENDE RESULTATEN

Je krijgt meer tijd voor jezelf!

Je stemt je meer af op jouw noden en wat jij zelf werkelijk wil. Je kan duidelijk je grenzen herkennen en aangeven. Je bent je meer en meer bewust van je eigen kracht en stopt met zoeken naar erkenning bij anderen.

Je vindt terug rust en balans in je leven.

Je voelt je weer ontspannen en hebt controle over je emoties.

Je hebt een duidelijke focus en concrete doelen in je leven.

Je leven krijgt terug zin. Je ervaart opnieuw voldoening in je job, je relaties, je gezin,…

Je voelt je vitaal en energiek.

Je kan ‘s morgens niet wachten om vol enthousiasme aan je dag te beginnen. Het maakt niet uit wat de dag je brengt, jij hebt de tools en de energie om er mee aan de slag te gaan.

Je benut jouw kwaliteiten en capaciteiten ten volle.

Je staat stevig en krachtig in je leven en hebt vertrouwen in je eigen mogelijkheden.

Je vat de koe bij de horens en zet stappen op weg naar jouw doelen.

Je stelt niet uit wat vandaag gedaan kan worden!

 

ONZE FILOSOFIE!

Als coaches en trainers vinden wij vertrouwen en eerlijkheid belangrijke waarden. Ook het creëren van een veilig draagvlak waarbinnen jij jezelf kan ontplooien en ontwikkelen vinden wij van essentieel belang. Hierdoor ontstaat de veiligheid zodat jij je kwetsbaar kan en mag opstellen.

Wij zijn ervan overtuigd dat in ieder van ons de oplossingen verborgen liggen. Maar vaak kunnen we er geen contact mee maken. Wij wijzen jou op een oordeelloze, begripvolle en empathische manier terug de weg naar jouw eigen oplossingen. Op die manier kom je werkelijk in je EIGEN kracht! Waardoor je terug een vervullend leven gaat leiden.

Creativiteit, humor en speelsheid zijn voor ons belangrijke ingrediënten. We nemen het leven vaak zwaar en ernstig. Door er af en toe wat lucht in te blazen, wordt het leven lichter en plezieriger.

 

WAAROM MET ONS WERKEN? WAT MAAKT ONS UNIEK?

We werken voornamelijk met groepen. Omdat we geloven in de kracht van een groep. Samen kan je meer dan alleen, en door de interactie, leer je heel veel van elkaar.
Uiteraard is er individuele ondersteuning mogelijk indien dit nodig mocht blijken!

Wij hebben allebei professionele opleidingen in binnen – en buitenland genoten en deze combineren we met doorleefde kennis en ervaring. Alle kennis, tools en technieken die we je aanbieden, hebben we zelf doorleefd.

We streven voornamelijk naar het creëren van balans. En dit op vier grote vlakken: het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele. Als één of meerdere van deze pijlers onvoldoende of soms te veel ontwikkeld is, raak je uit balans. We werken naar het terug herstellen van dit evenwicht.

Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod, klik dan hier op deze knop.

AANBOD
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube